Categorieën:

Dit bericht is geschreven door Laetitia

Brussel, 13 maart 2020

In deze uitzonderlijke context van een pandemie willen we ons volledige ecosysteem geruststellen over de maatregelen die we nemen om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven garanderen en die aan uw verwachtingen voldoet.

Omdat de gezondheid van onze medewerkers voorop staat en telewerken deel uitmaakt van onze cultuur, hebben we al onze teams gevraagd om tot nader order van thuis uit te werken. U kunt er zeker van zijn dat alle middelen aanwezig zijn om in deze periode in alle “efficiency”, onze eerste waarde, te kunnen blijven werken!

We hebben onze medewerkers gevraagd om hun reizen en afspraken ter plaatse te beperken. Wij geven de voorkeur aan teleconferenties. Als dit niet mogelijk is, rekenen we erop dat al onze contacten de nodige maatregelen nemen om de risico’s te beperken en de sociale richtlijnen in acht te nemen.

Ons supportteam is gewoon beschikbaar. In het geval van een incident kunt u gebruik maken van uw extranet account, of contact opnemen via e-mail (support@efficy.com) of telefoon. De telefoons wordt omgeleid naar de mobiele nummers van onze medewerkers, hierdoor kan het zijn dat dit minder vloeiend verloopt dan normaal.

Voor elk ander verzoek kunt u uw vaste contactpersoon contacteren via zijn of haar directe lijn. We hebben iedereen gevraagd om de doorschakeling te activeren. In geval van nood kunnen wij zorgen voor een telefonische permanentie op 02 648 18 98.

Efficy blijft in deze moeilijke tijden aan uw zijde staan en zorgt ervoor dat u zich op andere taken kunt concentreren: wij zorgen voor uw CRM! 💪

Cédric Pierrard, CEO van Efficy